vrijdag 22 november 2013

liftchallenge #54

Een kaartje in opdracht deze keer, en om het creatieve proces even een vliegensvlugge start te geven, begon ik op de site van de liftchallenge. Daar vond ik een zéér "liftable" kaartje. 


Met deze kaart als leidraad was mijn eigen kaartje zó klaar! De kleur is op de foto wel erg neon. In het echie is het gewoon hard-roze... Knalt ook, maar toch net even wat minder.  Ik zie dat ik de plakpareltjes vergeten ben, die ga ik misschien nog maar even toevoegen want dat staat wel leuk op het origineel!


Omdat het zo snel ging, heb ik ook de binnenkant nog even "aangekleed" met een restje. Staat net even wat leuker vond ik.

Een fijn weekend gewenst!
groetjes Joyce

zaterdag 9 november 2013

laagje voor laagje

Een snel berichtje met een echt "scrapkaartje", allemaal restjes die hier en daar rondslingerden op een hoopje gegooid, wat lijm eronder en de basis was klaar. Toen de wens erop, en met de driehoek eromheen van de sterren en parels was de kaart weer klaar. Clean and Simple, maar wel met de nodige details naar mijn zin! 



Fijn weekend!
Groetjes Joyce

zaterdag 2 november 2013

2 voor 1

Ik ben dol op van die WC-poppetjes, je weet wel, het mannetje en het vrouwtje. Nu zag ik laatst een hele leuke stempelset waar deze op zaten. Wel aan elkaar vastgeplakt, maar met een beetje creativiteit lukte het om ze los van elkaar te stempelen (post-it op de één, inkt op de ander, post-it eraf en hupsakee, stempelen maar!)


Met dit mannetje en vrouwtje maakt ik onderstaande verjaardagskaart, voor vrienden die hun verjaardagen altijd samen vieren. Ze verdienden toch ieder een kaartje vond ik, maar wel voor één feestje. Dus konden ze van hun twee helften weer samen één kaartje maken. 



Nu kregen het mannetje en vrouwtje een feestmuts, nu nog bedenken hoe ik ze nog meer kan aankleden...

groetjes Joyce